Øl og mad

Lørdag den 2. marts var vores ølklub samlet hos Henrik. Temaet var denne gang øl og mad, og menuen var følgende:

Rimmet torsk og dampet hellefisk
hertil
Indslev Hvid og Dame Blanche

Kalvefrikasse med kartoffelmos
hertil
Hornbock og GB Bock2

Brownies med chili og vanilieis
hertil
Black Magic Woman og Kakerlakpuler

Bedømmelser fra øl og mad smagningen:

Duvel (8,5%)  ***(*)
Gambrinus Light (9,6%)  ***(*)
Indslev Hvid (4,4%)  *****
Hornbeer Dame Blanche (8,7%)  ****
Hornbock (7,0%)  ****
GB Bock2 (7,2%)  ****
Black Magic Woman (11,0%)  **
Kakerlakpuler (5,5%)  ***
Francizskaner (5,0%)  *****
Köstritzter (4,8%)  ****

Øl og mad var en anderledes ølsmagning, end vi plejer, da vi netop kombinerede øl og mad med henblik på at smage øllet i forbindelse med en nøje planlagt menu.