Sommerøl 2017

Lørdag den 17. juni var der smagning hos Kurt, hvor der var smagning af diverse sommerøl til før, under og efter maden.

Menuen bestod af parmaskinke med tranebær og pinjekerner på bund af ruccola til forret. Som hovedret var der krogmodnet oksehøjreb med ovnstegte dildkartofler med bearnaise og sauterede springløg med cherrytomater.

Bedømmelsen af den smagte sommerøl:

Herslev Mark Æble (3,7%)  ***
Cold Hawaii (5,8%)  ***(*)
Raasted Hyldeblomst (5,0%)  ***(*)
DLB Tropic Thunder (5,5%)   ****
Munkens Tredobbelte forlystelse (7,1%)   ****
Gouden Carolus Ambrio (8,0%)   ****(*)
Grimbergen Blanche (6,0%)   *****(*)
Julemumme (6,6%)   ****(*)
DLB Hindbær Lakrids Ale (9,3%)   ****(*)
Gouden Carolus Christmas (10,5%)   *****(*)
Midtfyns Chili Klaus (9,2%)   *****